Opsætning af staldinventar

Det er vigtigt at de dyr vi har, om det er til hobby eller erhverv, har gode vilkår for at kunne trives. Hos Nordic Cleaning kan vi hjælpe med opgaver inden for opsætning af inventar til stalde. Det kan være at du allerede har en opstillet stald, men har brug for nyt inventar eller går med drømmen om at få plads til noget nyt, og skal have planlagt dette, og det vil vi gerne hjælpe dig med at realisere.

Hvilke dyr sætter I staldinventar op til?

Vi er behjælpelige med alle typer stalde, og med udgangspunkt i en samtale med dig, så skal vi nok finde på den helt rigtige løsning for dig. Eksempelvis kan vi være behjælpelige med stalde til kvæg, svin, heste, høns eller mink – men det er kun fantasien der sætter grænser. Træk endeligt på vores erfaring, umage og kompetencer hvis du vil have udrettet et godt stykke arbejde.

Hvad nu hvis at jeg har brug for reparationer i min stald?

Står du med en stald som enten er faldet lidt hen, som er blevet brugt flittigt og som har brug for en kærlig hånd? Vi kan hos Nordic Cleaning hjælpe dig med at renovere din stald. Vi har indsigt i hvilket inventar der forventes at være til stede i de forskellige typer af dyreopdræt, så vi kan agere seriøs sparringspartner i forhold til at få din stald på rette køl igen. Har du selv allerede udfærdiget en plan over hvad der skal opsættes, så går vi gerne til værks, så du kan bruge tiden på noget andet, og nyde din nye stald når vi er færdige. Vi garanterer et færdigt resultat af høj kvalitet, kompetente medarbejdere samt en seriøs tilgang til dine arbejdsopgaver, så vælg os som din sparringspartner når du har brug for hjælp til din stald.

Kontakt os og få lavet et uforpligtende tilbud

Hvis du godt kunne tænke dig at få lavet et uforpligtende tilbud på hjælp til rens af ventilationsanlæg, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os telefonisk på 98 86 10 20 eller sende os en mail til nordiccleaning@outlook.dk.