98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

STALDVASK

Gennem brug og tid bliver stalde oftest ret triste at se til. Stalden skal kunne holde til en del, og er lige præcist designet til at skulle bruges mange timer i døgnet.

Derfor er det en god idé, ved siden af almindeligt vedligehold, at få renset dine stalde helt i bund, så du kan forebygge skader på inventaret og for at sikre, at dine dyr har det godt. Vores medarbejdere har beskæftiget sig med rengøring og specialrengøring i mange år, og har både kurser i både håndtering af forskellige materialer, rengøringsmidler samt udstyr til at udføre disse opgaver tilfredsstillende.

Du kan blandt andet læse mere omkring vores særlige kvalifikationer under højderengøring og miljøsanering.

HVILKE TYPER DYR GØR I RENT VED?

Vi kan hjælpe dig med nedvask af stalde med kvæg, svin, heste, høns og mink. Ejer du et dyr som ikke blev nævnt her, så skal du alligevel være hjerteligt velkommen til at kontakte os, hvor vi sammen kan udarbejde en løsning på din opgave i fællesskab.

HVOR TIT HAR MIN STALD BRUG FOR GRUNDIG NEDVASK?

Der er ingen lovmæssige krav på området i forhold til hvor ofte du bør gøre hovedrent i din stald, men vores erfaring siger at det er godt at vaske en stald ned minimum en gang om året af hensyn til vedligehold, sundhed og udseende.

For ikke nok med at det er med til at passe på din stald, men samtidigt er det også godt for dine dyrs sundhed – og den bliver også noget kønnere at se til. Vi tilbyder kompetente medarbejdere med masser af erfaring, kvalifikationer og udstyr, så vi kan løse dine opgaver på bedste vis.

FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD PÅ EN AF VORES YDELSER

 

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop