98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

BEHANDLING AF SKIMMELSVAMP

Hvis du har problemer med fugt eller lokaler, hvor der er overgang fra kulde til varme, så er der stor sandsynlighed for, at der kan opstå skimmelsvamp. Skimmelsvamp er meget normalt at støde på i beboelse, og det kan vokse på stort set alle overflader, men især i nærheden af fugt og kondens.

Hvis du er i tvivl, om du har skimmelsvamp i din bolig, så kontakt Nordic Cleaning, og så kommer vi og laver en vurdering af området.

ER SKIMMELSVAMP FARLIGT?

Skimmelsvamp er utroligt helbredsskadeligt, og det skal derfor skal helst fjernes så hurtigt som muligt. Man oplever ubehag i nærheden af skimmelsvamp, og derfor er det vigtigt at komme problemet til livs. Sporene fra svampen påvirker vejrtrækning, koncentration og kan skabe irritation for både øjne, hud samt gøre dig svimmel eller give dig hovedpine.

Ud over at være til gene for dig eller dine medarbejdere, så kan skimmelsvamp også være en indikation på, at der er forhold, som andre svampe også kan gro under, hvilket medfører en endnu større problematik.

Svampe kan både skade bygninger såvel som materialer og maskineri, og vi kan hjælpe jer med at komme svampeproblemet til livs. Dertil kommer den karakteristiske jordslåede lugt. Om det er privat eller ude hos en virksomhed, så er det vigtigt med et godt indeklima, og det kan vi hjælpe dig med at sikre her hos Nordic Cleaning.

SÅDAN KAN DU UNDGÅ AT FÅ SKIMMELSVAMP

Der er en række forbehold, som man kan gøre sig for at undgå, at ens bolig ikke bliver ramt af skimmelsvamp. Nogle af de ting du kan gøre, for at undgå skimmelsvamp i boligen er:

 • Lufte ud i din bolig dagligt
 • Sørge for, at der ikke kommer fugt i boligen
 • Sørge for, at din bolig altid er opvarmet
 • Huske at tænde for ventilationen når du er i bad
 • Ikke hænge tøj til tørre i boligen
 • Huske at tørre vand op efter bad eller opvask

Bare disse ting vil kunne spare dig for mange penge og sikre, at din bolig ikke er skadelig for dit helbred at bo i. Skulle uheldet dog være ude, så kontakt Nordic Cleaning hurtigst muligt, så vi, på bedst mulig vis, kan få udredt skaderne.

FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD PÅ EN AF VORES YDELSER

 

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
  0
  Din kurv
  Tøm kurvGå til shop