98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

PRIVATRENGØRING I NORDJYLLAND

Få en god privat rengøring. Huslig rengøring er en af de aktiviteter vi alle kender til. Det lyder sig, at et rent hjem er et sundt hjem, og det kan vi hjælpe dig med at opnå med vores rengøringsservice fra Nordic Cleaning. Lad os svinge støvsugeren og bøvle med edderkoppespind, så du kan bruge tid og energi på noget andet – og stadig nyde godt af et rent og dejligt hjem. Vi tilbyder privatrengøring i hele Nordjylland.

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Vi er behjælpelige med almindelig privat rengøring, hvor man typisk tænker på stue, badeværelse, køkken og bryggers. Det kan være en hel række af ydelser, men populært er det.

 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Trappevask
 • Rensning af tæpper
 • Vask af overflader
 • Generel brug af støvekost til støv og snavs
 • Andre former former for privat rengøring
 • Har du en særlig opgave eller et problem, så hjælper vi eksempelvis også med højderengøring, skimmel- og asbestsanitering

KOMMER I KUN UD TIL ENKELTAFTALER?

Vi vil naturligvis gerne kunne hjælpe dig når det gælder, så vi tager gerne udgangspunkt i lige præcist den opgave som du stiller. Der er mulighed for at bestille os til enkeltopgaver, men hvor der er mulighed for at tegne en aftale, hvor vi kommer på besøg aftalte dage.

Vi sender naturligvis den samme person hver gang, så personen kommer ind i rutiner og måden som du gerne vil have tingene gjort på. Alle vores ansatte er selvfølgeligt indforstået med privathjemmets fred, og derfor kan du roligt overlade arbejdet til os.

KAN JEG VÆRE HJEMME IMENS AT I GØR RENT?

Vores ansatte arbejder under tavshedspligt når de kommer ud til jer, og derfor indgår de blot som en del af din almindelige hverdag når de dukker op. Vi bestræber os på at kunne være der når du har brug for os, så vi er mere end villige til at indgå aftaler som passer til dine vaner og behov.

Hvis du gerne vil høre om din konkrete situation er noget for os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD PÅ EN AF VORES YDELSER

 

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
  0
  Din kurv
  Tøm kurvGå til shop