98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

SKADESERVICE

Hos Nordic Cleaning tilbyder vi skadeservice, og vi kommer altid hurtigst muligt ud til dit problem, da vi på den måde kan begrænse omfanget af din skade på bedst mulig vis. Skulle skaden ske, kan vi kontaktes hele døgnet på tlf. +45 31 10 19 22.

Vi sørger for at få udredt deres bolig bedst og hurtigst muligt. Om deres bolig har været udsat for brandskade, vandskade, lugtgener eller andet, så kommer Nordic Cleaning og klarer det. Vi går meget op i, at dine ting og din bolig bliver håndteret på en professionel og ordentlig måde, så du ikke skal bekymre dig undervejs i processen.

HVAD SKER DER MED MINE TING VED EN SKADESERVICE?

Når der er tale om en skadeservice på Deres indbo, så vil alt tøj, der står til at rede, blive registreret og flyttet til vores lager i Dronninglund, hvor alt efterfølgende bliver sorteret og rengjort.

Tøj som desværre ikke står til at redde, bliver efterfølgende lagt til side, så taksator kan få en opgørelse. Det er en svær tid, hvis skaden er sket, men med en skadeservice fra Nordic Cleaning sigter vi efter at gøre hele processen lidt nemmere og overbærelig for dig.

Ved indbo som stadig kan bruges, registreres alle tingene, hvorefter de bliver flyttet til vores lager i Dronninglund. Her rengør vi alt, så det står klar til at blive brugt igen. Er der dog tale om indbo, som ikke kan reddes, flytter vi stadig tingene til vores lager i Dronninglund, indtil taksator og skadelidte har opgjort sagen.

Alt indbo bliver hos os til sagen har en afklaring. Med en skadeservice fra Nordic Cleaning bliver alt registreret på lister, som både taksator og skadelidte får udleveret eller tilsendt, efter vi har opgjort alt indbo.

DET FÅR DU MED EN SKADESERVICE

Hos Nordic Cleaning klarer vi de fleste skader. Kan du dog ikke finde din skade på listen herunder, skal du være velkommen til at kontakte os og høre, om vi kan udrede din skade. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at udrede jeres skade, så I kan få et beboeligt hjem igen.

Ved sodskader benytter vi os af specielle midler, som er udviklet til at fjerne sod helt, så der ikke opstår helbredsmæssige problemer efterfølgende.

Har du været ude for en fugt/vandskader, så suger vi vandet op med godkendt udstyr, så alt vandet bliver fjernet fra boligen. Efterfølgende kommer vi og stiller affugtere, så det skadede område får lov at udtørre, og huset dermed igen kan beboes.

Døjer du med lugtgener i boligen, så kommer vi ud, finder årsagen til lugten, og får fjernet dem med godkendte midler.

Hvis din bolig har været udsat for brand, så kommer vi og udreder brandskaderne så godt, som vi kan. Vi kommer og rydder op i og omkring bygningerne, og kan desuden også være behjælpelige med genopbygning og renovering af boligen. Ved brandskader og stormskader afdækker vi også det skadede område, så der ikke kommer yderligere skader.

Mus til pc med sod skade efter brand

Mus til pc efter rengøring for sod efter brand

FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD PÅ EN AF VORES YDELSER

 

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop