98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

ERHVERVSRENGØRING OG INDUSTRIRENGØRING I NORDJYLLAND

At holde virksomhedens arealer pæne og rene er naturligvis rigtig vigtigt – både i forhold til jeres kunder såvel som medarbejdere. Med en erhvervsrengøring fra Nordic Cleaning hjælper vi jer med at sikre, at virksomhedens arealer altid fremstår pæne og rene, så din virksomhed opnår et mere professionelt udtryk.

Det er utroligt vigtigt at holde ens virksomhed ren, da det kan have indflydelse på arbejdsmiljø og det udtryk, man som virksomhed afgiver. Med en erhvervsrengøring fra Nordic Cleaning sørger vi for, at din virksomhed er ren og pæn, og at den tilmed også virker indbydende for både kunder og medarbejdere.

FLEKSIBILITET OG KVALITET I CENTRUM

Når vi udfører erhvervs- eller industrirengøring, lægges der altid meget stor vægt på kvalitet og ikke mindst fleksibilitet, således I er sikre på at få jer lige netop den løsning, der passer til jeres konkrete behov.

Hos os kan I få skræddersyet en løsning, der specifikt er tilpasset til jeres konkrete behov, således I får udført rengøring lige så hyppigt, som I mener, at I har behov for det. Desuden arbejder vores medarbejdere under tavshedspligt, så der er ingen grund til bekymring.

Dette er også med til at gøre således, at vores medarbejder kan udføre erhvervsrengøringen inden for normale arbejdstider.

MANGE ARBEJDSOPGAVER UDFØRES, HERUNDER SLUTRENGØRING

Vi tager os gerne af alle tænkelige typer af rengøringsarbejde for jer. Med en erhvervsrengøring fra Nordic Cleaning har du mulighed for at vælge lige den type rengøring, som du står og mangler til din virksomhed.

Det kan være, at du har noget helt specifikt såsom trappevask eller rensning af tæpper, som du mangler rengøring af, og den kan vi klare for dig – intet problem er for stort. Hos os kan I blandt andet få hjælp med:

 • Alm. rengøring
 • Hovedrengøring
 • Slutrengøring
 • Trappevask
 • Rensning af tæpper
 • Vinduespolering
 • Med mere…

Er det, som I søger ikke på listen ovenfor, så tøv ikke med at samle telefonen op og giv os et kald. Hos Nordic Cleaning sørger vi for mange typer af rengøring i hele Nordjylland, og chancen for at vi kan hjælpe med det du står og mangler rengøring til, er meget stor.

Har du spørgsmål angående hvordan proceduren omkring vores arbejde er, skal du også være meget velkommen til at kontakte os.

Har du brug for andre former for rengøring, så tilbyder vi hos Nordic Cleaning mange typer af rengøring. Herunder privatrengøring og højderengøring. For at se hvad vi ellers tilbyder, kan du med fordel trykke ovenfor på “Vi Tilbyder”.

FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD PÅ EN AF VORES YDELSER

 

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
  0
  Din kurv
  Tøm kurvGå til shop