98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

ASBESTSANERING

Som et nyt materiale der var meget udbredt i 60erne og 70erne, så ser man stadig asbestholdige materialer i flere typer bygninger rundt omkring i landet. Asbest er dog senere hen blevet gjort ulovligt både at opføre, men også skærpet i forhold til kontrol af hvem der må arbejde med det, hovedsageligt ved nedrivning.

Dette betyder dog ikke at det er ulovligt at have asbest i sin ejendom, men der opfordres fra Arbejdstilsynet til at få det nedrevet. Asbest ses ofte i forbindelse med isolering, især af rør, samt i tagplader.

MÅ JEG SELV FJERNE MATERIALER MED ASBEST?

Der er strenge krav til nedrivning og vedligehold af asbestholdige materialer, og derfor må du ikke selv udføre disse opgaver uden gyldigt bevis og relevant undervisning i håndteringen af disse materialer. Vi kan hos Nordic Cleaning være behjælpelige med asbestsanering samt rengøring i forbindelse hermed.

Vi nedtager asbest efter godkendte ordensregler nedsat af Arbejdstilsynet samt gyldige kurser i håndtering af asbest. Så skulle du have en opgave som enten går på nedrivning eller vedligehold i form af rengøring af asbest, så kan vi udarbejde en løsning som passer dig.

KAN VI FORTSÆTTE ARBEJDET IMENS AT ASBESTEN FJERNES?

Det kommer til at afhænge af hvor omfattende arbejdet med asbest bliver. Men i de fleste tilfælde vil der være tale om et mindre område som vi kan inddække og udføre opgaven på, og derfor kan du som virksomhed godt fortsætte den daglige ledelse imens at vi løser opgaven for dig.

Vi medbringer også eget udstyr og egne maskiner, står for opsætning af sikkerhed, praktiske faciliteter og andet, så du bliver mindst muligt forstyrret imens arbejdet udføres. Efter arbejdet er udført følger vi naturligvis anviste protokoller for oprydning og rengøring af de omfattede arealer, herunder gentagen udluftning samt vask.

KOMMER DET TIL AT FORSTYRRE MIG I MIN DAGLIGDAG?

Når vi arbejder med asbest, om det er nedrivning eller vedligehold, så sikrer vi naturligvis også dig som boligejer et forløb og et resultat som du kan være tilfreds med. Vi er parate til at samtale med dig omkring eventuelle ønsker og behov fra din side af, så du så vidt muligt kan forsætte din dagligdag som du plejer imens arbejdet udføres.

Da vi står for opsætning og nedtagelse af udstyr vil du ikke skulle tænke på de praktiske omstændigheder for et forløb – dem ordner vi. Vores personale som kommer ud til dig er alle uddannede og certificeret på området, og vil derfor kunne være behjælpelige med eventuelle spørgsmål som måtte opstå i løbet af forløbet.

FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD PÅ EN AF VORES YDELSER

 

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop