98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

HØJDERENGØRING

Vi tilbyder hos Nordic Cleaning også ydelser indenfor højderengøring, hvor vi gennem kompetente medarbejdere, mange års erfaring samt moderne og relevant udstyr kan sikre at du som kunde får et flot resultat.

Vi vil gerne indgå i en dialog med dig som kunde hvor vi kan få specificeret lige præcist de behov som du må have, så vi kan få skabt den løsning som passer lige præcist til dig.

HVAD INDEBÆRER HØJDERENGØRING?

Rengøring i højde handler om målrettet at få gjort rent hvor det normalt er svært at nå, for eksempel lamper monteret i loftet, rengøring af sale, haller o. lign. Der er tale om både almindelig rengøring, herunder grunding vask, aftørring og støvsugning, men efter behov kan vi også udføre specielle opgaver i højden, eksempelvis miljøsanering.

Vores løsningsforslag til dine konkrete opgaver vil tage udgangspunkt i dine behov og lokaler, og vi planlægger gerne vores indsats således at det passer med din tidsplan eller den daglige drift, så du undgår forstyrrelser.

Vi medbringer relevant udstyr alt efter opgavens omfang, herunder lifte og stiger, og på den måde kan vi udføre det stykke arbejde du ønsker gjort hensigtsmæssigt og effektivt.

Når der tales højderengøring er der regler for sikkerhed, og derfor er der klare fordele ved at hyre nogle med ekspertise på området. Vi har kompetente medarbejdere som er sat ind i både sikkerhedsmæssige hensyn når det kommer til almindelig rengøring, men også når det kommer til anvendelse og placering af stiger og lifte, og dette er med til at sikre sikkerheden når opgaverne udføres.

KAN VI IKKE BARE SELV STÅ FOR DET?

Af hensyn til sikkerhed vil på det kraftigste anbefale at man bruger egnet personale til at varetage højderengøring. Vores medarbejdere har alle både erfaring samt undergået træning i hvordan disse opgaver varetages hensigtsmæssigt.

Da der også er krav til hvilke midler der må anvendes, værnemidler og beskyttelse, og instruktion i hvordan disse bruges, så vil dette også være noget som vores fagpersonale vil kunne stå til rådighed med. Dertil har vi også hos Nordic Cleaning et nøje udvalg af relevant udstyr og maskiner som gør det muligt at udføre disse opgaver både præcist og tilfredsstillende.

Selvom at du vælger at benytte dig af fagpersonale, så er vores medarbejdere selvfølgeligt instrueret i den gældende tavshedspligt. Du vil derfor som kunde kunne føre din dagligdag helt som sædvanligt i mens vi knokler på med rengøringen, så du igen kan nyde dine omgivelser.

FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD PÅ EN AF VORES YDELSER

 

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop