98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Erhvervsrengøring Nordjylland

Du har søgt på erhvervsrengøring Nordjylland. Det er helt naturligt at i, i din virksomhed kan have behov for et firma som Nordic Cleaning til at stå for jeres erhvervsrengøring.

Med os som jeres rengørings partner er i sikret en god og stabil service. Vores medarbejdere har stor erfaring med erhvervsrengøring. De har desuden tavshedspligt. Dette gør det muligt at få gjort rent indenfor normal arbejdstid.

Nordic Cleaning – mange års ekspertise med erhvervsrengøring Nordjylland

Vi har gennem årene udført et utal af opgaver indenfor erhvervsrengøring Nordjylland. Vi kan udføre langt de fleste opgaver når det kommer til rengøring. Derfor er det oplagt at vælge Nordic Cleaning til at stå for din virksomheds rengøring.

Vi udfører erhvervsrengøring Nordjylland med jeres ønsker og behov i centrum. Vi lægger os i selen for at du som kunde får den bedst mulige oplevelse. Vi tilpasser naturligvis din aftale så den passer til netop dine og din virksomheds behov.

Vi leverer rengøring af høj kvalitet. Om det er butik, kontor, lager eller industri – Hos Nordic Cleaning klarer vi det hele.

Hvor meget der skal gøres rent og hvornår er helt op til dig som kunde. Det er dig der har styringen med vores rengøring af dine arealer.

Hos Nordic Cleaning har vi udstyret i orden. Det betyder at vi har de bedste forudsætninger, for at opnå de bedst mulige resultater for dig og din virksomhed. Samtidig sikrer det også at vi kan komme ud i alle afkroge samt op til de mest besværlige steder og højder.

Vi og alle vores medarbejdere gør os alle umage for at din virksomhed skinner og står knivskarpt når vi har afsluttet en erhvervsrengøring Nordjylland.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop