98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Hotelrengøring – Professionel rengøring med stor erfaring

Du har søgt på hotelrengøring. Hos Nordic Cleaning har vi stor ekspertise i rengøring af større så vel som mindre hoteller. Vi klarer al rengøring af både værelser, køkkener og fællesarealer.

Med Nordic Cleaning får du en pålidelig og professionel rengøring. Vi kører i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi kan stå for al rengøring på hele dit hotel. Dette er uanset hotellets størrelse.

Vi har det helt rette udstyr til hotelrengøring. Det kræver nemlig ofte en række mere eller mindre specielt udstyr. Vi kan eksempelvis komme op i toppen af foyeren. Desuden kan vi komme ud i alle kanter og hjørner hvor det ellers kan være svært at komme ind til. På den måde sikre vi at hver en del af hotellet endevendes.

Hotelrengøring i særklasse

Hos Nordic Cleaning har vi gennem årene stået for hotelrengøring en række steder. Vi har rengjort utallige værelser, køkkener og foyerer.

Faktisk kan vi også stå for andet end blot rengøring. Vi står gerne for udskiftning og rensning af tæpper. Vi kan også stå for bestilling af diverse forbrugsvarer, her i blandt linned. Desuden kan vi stå for håndtering af minibaren på hotellets værelser.

Alt dette sikrer at du som hoteldirektør og dine medarbejdere ikke skal koncentrere jer om rengøring af nogen art. Derimod kan i koncentrere jer om det i e bedst til – at servicere jeres gæster.

Lad os hos Nordic Cleaning stå for hotelrengøring på jeres hotel og få mere overskud i jeres i forvejen travle hverdag. Det vil kunne mærkes både hos medarbejdere og gæster. Vi udfører hotelrengøring yderst professionelt. Tilmed kan vi tilbyde yderst skarpe priser på rengøringen af netop jeres hotel.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop