98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Hovedrengøring Nordjylland

Du har søgt på hovedrengøring Nordjylland. Af og til er det nødvendigt med en hovedrengøring i et hvert hjem. Men en hovedrengøring kan være en slidsom, hård og tidskrævende omgang. Derfor er det heldigt at du faldt over vores hjemmeside her.

Hos Nordic Cleaning har vi stor ekspertise indenfor hovedrengøring. Så står du overfor en hovedrengøring – så smæk benene op og lad i stedet os hos Nordic Cleaning om hovedrengøring Nordjylland. På den måde slipper du for de mange timers rengøring. Samtidig med at du kan frigive lidt tid til dig selv. Brug i stedet tiden på lidt selvforkælelse, en løbetur eller kvalitetstid med familien. Så tager vi os af hovedrengøringen af dit hjem imens.

Hovedrengøring Nordjylland -vi kører ud til hele Nordjylland

Hos Nordic Cleaning kører vi ud fra Aalborg. Dette betyder dog ikke at vi holder os til Aalborg området. Vi kører nemlig dagligt i hele Nordjylland.

Ved at vælge os til at stå for din hovedrengøring, er du sikker på et pletfrit resultat. Vi har udstyret til at nå op hvor en almindelig stige ikke når op. Det er med til at sikre at vi når høje lofter og højthængende lamper og billeder.

Ved en hovedrengøring Nordjylland kommer vi hele huse rundt. Fra yders til inderst og fra top til bund. Vi vender hver en sten og nedvasker alle flader og skabe. Vi sørger for at indfange alle støvkorn samt skidt og snavs fra dit hjem.

Lad os stå for din hovedrengøring Nordjylland. Vi er skarpe på prisen og samtidig slipper du for al besværet. Når vi kører fra din bolig er det med et skinnende rent hus som resultat.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop