98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Industrirengøring Nordjylland – Vi er specialister inden for erhvervsrengøring

Du har søgt på industrirengøring Nordjylland. Lad os om rengøringen af jeres værksted, lager og eller haller. Vi har stor ekspertise indenfor alle områder af industrirengøring. Dermed kan vi helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed.

Lad os hos Nordic Cleaning om industrirengøring Nordjylland. På den måde frigiver det tid fra dig og dine folk. Den tid kan i stedet bruges på de igangværende opgaver i huset eller ude ved jeres kunder.

Det at du og dine folk slipper for rengøring af jeres lokaler kan hurtigt vise sig at give pote. Som ofte giver det hurtigt dine folk større overskud i en travl hverdag. Det kan i sidste ende føre til øget produktivitet, bedre slutprodukter og mere tilfredse kunder.

Overlad trygt din Industrirengøring Nordjylland til os

Vi har mange års erfaring med industrirengøring og er derfor en yderst kompetent samarbejdspartner på området. Lad Nordic Cleaning klarer jeres rengøring. Uanset hvor stor opgaven måtte være, så klarer vi den med et smil.

Vi har udstyret til at komme alt snavs, skidt og støv til livs. Med vores udstyr kan vi nemlig få det mest bestandige snavs væk fra alle slags overflader. Samtidig kan vi også komme i højden og på den måde også dække højthængende elementer. Vi efterlader altid lokalerne pæne og rene efter endt rengøring.

Vi kører hver dag ud fra vores base i Aalborg, men dækker naturligvis hele Nordjylland.

Vi tilbyder ikke kun industrirengøring Nordjylland, men også en lang række andre services. Her i blandt kan nævnes vinduespolering, vask af trapper samt rensning af tæpper. Dermed kan vi hos Nordic Cleaning klarer det meste indenfor rengøring.

Fordelene ved at lade os hos Nordic Cleaning om din industrirengøring Nordjylland er mange.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop