98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Professionel rengøring af sommerhuse

Du har søgt på rengøring af sommerhuse. Hvis du er indehaver af et sommerhus, kan det være smart at have et firma som Nordic Cleaning til at stå for rengøring af sommerhuse.

På den måde er du sikret at dit sommerhus altid er pænt, rent og nydeligt inden nye lejere rykker ind. Vi har hos Nordic Cleaning stor ekspertise i rengøring af sommerhuse. Dermed kan du trygt overlade rengøringen af dit sommerhus til os. Vi sørger for en grundig rengøring af dit sommerhus, som vil gøre både dig og dine lejere yderst tilfredse.

Vores team af dygtige medarbejdere sørger for at dit sommerhus altid står klar til de nye lejere til tiden. Intet er mere frustrerende, end at skulle holde lejere hen grundet forsinket rengøring. Dette er du fri for hvis du lader os om rengøring af dit sommerhus.

Professionel, fleksibel og punktlig rengøring af sommerhuse

Med Nordic Cleaning får du en professionel rengøringsvirksomhed. Vi tilbyder en fleksibel, men dog stadig punktlig aftale. Dette sikrer dig som sommerhusejer, i det at du kan til- og fravælge rengøring som det passer dig. Dermed betaler du aldrig for overflødige rengøringer i uger hvor sommerhuset for eksempel ikke er lejet ud, eller hvis du en uge selv skulle ønske at stå for rengøringen.

Hos Nordic Cleaning har vi udstyret i orden. Dette sikrer at vi kommer ud i alle hjørner og kanter. Vi kan desuden også komme op til højthængende lamper eller malerier. Desuden kan vi forestå vinduespolering, vask af trapper og meget mere.

Dermed kan vi tilbyde en allround løsning til netop dit sommerhus. En løsning der naturligvis er tilpasset dig og dine ønsker og behov. Nordic Cleaning – rengøring af sommerhuse i hele Nordjylland

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop