98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Rengøring privat Aalborg – Venlig og dygtig rengøringsteam

Du har søgt på rengøring privat Aalborg. Hos Nordic Cleaning har vi mange års ekspertise indenfor rengøring i private hjem.

I privaten kan det være en stor anstrengelse at skulle klare rengøringen i din fritid, hvor der er så meget andet du også skal nå eller hellere vil bruge tiden på.

Der kan være mange grunde til at man har behov for, eller lyst til en hjælpende hånd til din rengøring. Lad os i Nordic Cleaning om din rengøring privat Aalborg eller i det øvrige Nordjylland. Så kan du i stedet bruge tiden og kræfterne på kvalitetstid med familien, en tur i skoven eller lidt træning. Kun fantasien sætter grænse for hvad der kan blive tid til når du slipper for rengøringen.

Med en fast aftale om privat rengøring Aalborg eller i det øvrige Nordjylland får du tilknyttet en fast person. Dette sikrer større tryghed samtidig med at den tilknyttede person hurtigt kommer ind i jeres- samt opgavens rutiner.

Rengøring privat Aalborg – giver mere overskud i din hverdag

I en ellers travl hverdag kan en hjælpende hånd til rengøringen derhjemme være netop det der skaber plads til lidt adspredelse.

Hos Nordic Cleaning kan vi bistå med alt i rengøring til det private hjem. Er det en hovedrengøring, hvor hver en tomme endevendes? Eller måske bare en støvsugning og vask af gulv? Det og alt der i mellem ordner vi med et smil. Vi når helt ud i alle afkroge.

Desuden har vi udstyret til at komme op hvor det ellers kan være svært at nå op. Dermed kan vi for eksempel tage os af de højthængende lamper og billeder.

Vi klarer alt rengøring privat Aalborg samt resten af Nordjylland.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop