98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Skimmelsvamp bekæmpelse – Vi fjerner skimmelsvamp effektivt

Du har søgt på skimmelsvamp bekæmpelse. Er du i tvivl om hvor vidt din bygning har skimmelsvamp?

Skimmelsvamp bekæmpelse kan være noget af en omgang. Skimmelsvampen kan leve på de fleste overflader og har det godt i kolde samt fugtige omgivelser.

Lad os hos Nordic Cleaning om at undersøge din bolig eller øvrige ejendomme for mulige spor på skimmelsvamp. Vores dygtige medarbejdere vil komme ud og undersøge din bolig eller ejendom fra top til bund, fra yderst til inderst.

Kun ved grundige undersøgelser kan vi afdække om, hvor vidt der er skimmelsvamp i bygningen. Dette er forhåbentligt ikke tilfældet, men skulle uheldet være ude er hjælpen aldrig langt væk.

Hos Nordic Cleaning har vi mange års erfaring og meget skimmelsvamp bag os. Med det rette udstyr ved hånden, har vi de bedste forudsætninger for at komme skimmelsvampen til livs.

Skimmelsvamp bekæmpelse – det er helbredsskadeligt ikke at gøre noget

At leve eller arbejde med skimmelsvamp i bygningen er til skade for dit og din familie/kollegers helbred. Det kan føre til irritation i hud og øjne, svimmelhed samt ondt i hovedet.

Udover at være skadelige for vores sundhed, kan skimmelsvamp også være et tegn på at der er lidt for gode leveforhold for andre typer svamp. Dette kan være, om muligt, endnu mere alvorligt for både dig og din bolig.

Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at gøre noget ved det i tide. Så snart du har mistanke om Skimmelsvamp er det med at få fat på et firma med speciale i skimmelsvamp bekæmpelse som eksempelvis Nordic Cleaning.

Lad os hos Nordic Cleaning tage sig af jeres skimmelsvamp bekæmpelse. Dermed kan i trygt læne jer tilbage og slappe af. I kan da blot glæde jer til et stærkt forbedret og sundere indeklima, når behandlingen af jeres hjem eller ejendom er færdig.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop