98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Slutrengøring Aalborg

Du har søgt på slutrengøring Aalborg. Hvis du og dit firma står overfor at skulle flytte, kan det give god mening at søge en hjælpende hånd. Her er du heldigvis kommet til det helt rette sted. Hos Nordic Cleaning har vi nemlig mange god års erfaring med slutrengøring.

Når du skal flytte i nye lokaler, er det vigtigt at efterlade lokalerne pæne, rene og nydelige til de næste lejere. Derfor kræver en slutrengøring Aalborg da også en del ekstra end blot en normal rengøring. Det er utroligt vigtigt a komme helt i bund med skidt, snavs og støv.

For at komme det, er man nødsaget til at komme ud i alle hjørner og kanter. Desuden er man nødt til at komme helt op under loftet og sørge for at der ikke sidder fnuller og gemmer sig deroppe.

Nordic Cleaning – Slutrengøring Aalborg og Nordjylland

Vi dækker hele Nordjylland. Fra Skagen i nord til Hobro. Dermed kan du drage fordel af vores mange års erfaring og skarpe priser hvis blot lokalerne der fraflyttes, er beliggende i Nordjylland.

Uanset din virksomheds type og størrelse kan vi stå for jeres slutrengøring Aalborg eller i det øvrige Nordjylland. Når i lader os om jeres slutrengøring skal i blot pakke sammen og tømme lokalerne. Derefter, når først lokalerne står tomme, rykker vores dygtige og professionelle medarbejdere ind og går i gang.

De sørger for at alt bliver vasket grundigt ned. Udover slitage vil man ikke kunne se at jeres virksomhed har været i lokalerne. Du er med andre ord sikker på et solidt stykke arbejde fra vores side af. Det er endda til yderst skarpe priser som kan friste de fleste.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop