98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Vinduespolering Aalborg – Vi gør det let for dig

Du har søgt på vinduespolering Aalborg. Står du for vinduespoleringen derhjemme? Det kan være en hård og tidskrævende tjans, især hvis du har mange vinduer der skal ordnes. Derfor kan det også give mening at du nu søger efter en hjælpende hånd til at polere dine vinduer.

Hos Nordic Cleaning har vi mange års ekspertise indenfor vinduespolering Aalborg samt det øvrige Nordjylland. Derfor kan du trygt overlade din vinduespolering Aalborg til os.

Uanset vind og vejr samt antallet af vinduer der skal poleres – så er vi hos Nordic Cleaning opgaven voksen. Vores medarbejdere er yderst professionelle fagfolk med styr på det de laver. Derfor kan du trygt læne dig tilbage og lade os om poleringen af dine vinduer.

Vinduespolering Aalborg og resten af Nordjylland

Vi kører hver dag ud fra Aalborg og rundt til hele Nordjylland. Dermed kan vi også nemt smutte forbi dig og din bolig hvis du bor et sted i Nordjylland.

Vi har alt det nødvendige udstyr. Dette gør, at vi kan komme til alle vinduer, uanset placering. Om det er skråvinduer, vinduer i gavlen eller andet, så kan du trygt stole på at de skinner når vi forlader din bolig.

Hos Nordic Cleaning tilbyder vi ikke kun almindelig vinduespolering Aalborg samt i resten af Nordjylland. Vi har også udstyret til at stå for vinduespolering i fleretagers bygninger. Desuden tilbyder vi også generel rengøring af boligen samt erhvervs- og industrirengøring.

Dermed finder du alle dine behov indenfor rengøring dækket med Nordic Cleaning. Lad os stå for al rengøring hos dig, ude som inde. Så slipper du selv for besværet og kan investere tiden du sparer, på det du er bedst til.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop