98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Vinduespudser Nordjylland – Vi kommer i hele regionen

Du har søgt på vinduespudser Nordjylland. Hvis du er den ansvarlige for pudsning af alle vinduer i din bolig, kan det være tiltrængt at overlade sliddet til andre.

Her træder vi, hos Nordic Cleaning hellere end gerne til. Med vores mange års erfaring indenfor pudsning af alverdens vinduer af forskellige slags, former og størrelser, er vi de helt rette til at varetage din vinduespudsning.

Vi kører som vinduespudser Nordjylland. Vi kører ud fra Aalborg, men dækker naturligvis hele Nordjylland. Faktisk kommer vi hver dag mere eller mindre hele regionen rundt. Dette betyder også, at vi uden problemer kan svinge forbi dig og pudse dine vinduer.

Vi tilbyder en aftale med fast vinduespudser Nordjylland

Med en fast ordning med for eksempel pudsning af vinduer hver 4. uge er du dækket godt ind. Ved indgåelse af en sådan aftale, vil du få tilknyttet en fast medarbejder som fremover vil være din faste vinduespudser Nordjylland.

Det at det er den samme der kommer hjem til dig, gang efter gang, sikre stabilitet og tryghed for både dig og den enkelte medarbejder. Vi indretter naturligvis aftalen efter dig og dine ønsker samt behov. Det gør vi for at du får den bedst mulige løsning.

Vi lever af glade kunder. Derfor er det vores vision at gøre dig til en glad og tilfreds kunde. Det gør vi gennem punktlighed, gode resultater samt al den tid du sparer på ikke selv at skulle stå for vinduespudsningen.

I stedet kan du nu fokusere på dig selv, din familie og hvad der interesserer dig. Alt i mens tager vi hos Nordic Cleaning os af din vinduespudsning og efterlader spejlblanke vinduer – hver gang.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop