98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Kontorrengøring Aalborg – Vi servicerer hele Nordjylland

Du har søgt på kontorrengøring Aalborg. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt et pænt og rent kontor er. Ikke kun af hensyn til hvordan det tager sig ud for jeres kunder, men også for dig og dine medarbejdere.

Indeklimaet på jeres kontor er ufatteligt vigtigt. Et dårligt indeklima kan sænke produktiviteten samt sænke glæden ved at gå på arbejde. Modsat kan det gode og sunde indeklima gavne hele staben. Et sundt indeklima kan øge glæden ved at gå på arbejde, højne produktiviteten og meget mere.

Lad os hos Nordic Cleaning om rengøring af jeres kontor. Vi sørger for at komme til bunds i det snavs og støv der måtte have samlet sig rundt omkring i kanter og hjørner.

Vores medarbejdere arbejder under tavshedspligt. Dette giver mulighed for at rengøringen af jeres kontor ikke nødvendigvis behøver at foregå udenfor normal arbejdstid. Den mere præcise planlægning ordner vi naturligvis sammen.

Jeres behov og ønsker ligger os meget nært. Derfor ligger vi os også altid i selen for at vores kunder er glade og tilfredse med vores services.

Professionel kontorrengøring Aalborg og Nordjylland

Selvom vi har base i Aalborg, kører vi dagligt ud til hele Nordjylland. Uanset hvor jeres kontor er beliggende i Nordjylland, så dækker vi jeres område.

Vores team af top professionelle medarbejdere står klar til at rengøre netop jeres kontor. Udover almindelig kontorrengøring Aalborg, tilbyder vi også en række andre services. Vi kan for eksempel også stå for tæpperensning, vask af trapper og vinduespolering.

Desuden kan vi hos Nordic Cleaning også stå for årets hovedrengøring. Her kommer vi ekstra grundigt i bund og nedvasker også skabe, skuffer, reoler og hvad der ellers er behov for.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop