98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Rengøring Aalborg – Vi kommer overalt i Nordjylland

Du har søgt på rengøring Aalborg. Hos Nordic Cleaning har vi mange års ekspertise indenfor rengøring. Vi kører ikke kun i Aalborg, men i hele Nordjylland.

Vi kan hjælpe med de fleste opgaver indenfor rengøring Aalborg og Nordjylland. Dermed kan vi sikkert også hjælpe dig. Vi tilbyder primært rengøring til private og kontorer. Men det er blot toppen af isbjerget. Vi kan nemlig stå for langt de fleste typer rengøring Aalborg og i det øvrige Nordjylland.

Vidste du for eksempel at vi nedvasker stalde? Eller at vi har udstyret til at nå op hvor almindelige stiger ikke kan nå op? Vi har mange og gode erfaringer med rengøring af alt lige fra haller, sale og foyerer. Her kan det normalt være svært at få gjort grundigt rent.

Rengøring Aalborg – vi kommer ud i alle kroge

Vi har alt i udstyr til rengøring. Vi har udstyret til at nå ud i alle kroge, i alle højder. Vi kan dermed også hjælpe med de lidt mere ekstra ordinære opgaver indenfor rengøring.

Ved at overlade jeres rengøring til Nordic Cleaning får du mere overskud i hverdagen. Om det er på arbejdspladsen eller i privaten frigiver det tid til andre ting. Mere adspredelse derhjemme, for dig selv eller familien, eller tid til at passe og pleje dine kunder.

Vi ordner, så vidt at det er muligt, din rengøring mens du er ude af huset. På den måde er vi ikke til gene for dig og du kommer hjem eller tilbage til et dejligt rent kontor.

 Hos Nordic Cleaning håber vi at få lov at varetage din rengøring. Om det er rengøring Aalborg eller andre steder i Nordjylland er for os underordnet.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop