98 86 10 20
nordiccleaning@outlook.dk
Nordic Cleaning ApS

Rengøringsfirma Aalborg – Vi kommer i hele Nordjylland

Du har søgt på rengøringsfirma Aalborg. Det er oplagt med lidt hjælp til rengøringen hjemme eller i din virksomhed. Nordic Cleaning kan hjælpe med de fleste rengøringsopgaver i private hjem og for virksomheder.

Vi kører hver dag ud fra vores adresse i Aalborg. Det betyder dog ikke at det kun er Aalborg vi dækker. Vi har kunder rundt om i hele Nordjylland. Vi kører med et smil rundt til Nordjylland, om det er Frederikshavn, Hjørring eller Hobro.

Er tiden knap eller hænger rengøring dig langt ud af halsen? Det kan frigive både tid og slid i dit hjem. Lad Nordic Cleaning være dit rengøringsfirma Aalborg eller i det øvrige Nordjylland.

Det vil helt sikkert skabe mere overskud og fritid i din hverdag. Overlad trygt rengøringen af dit hjem til os og slap i stedet af, løb en tur eller bag med børnene – mulighederne er mange.

Nordic Cleaning har stor erfaring med rengøring. Vi udfører mange forskellige opgaver hver dag. For private såvel som for virksomheder.

Professionel rengøringsfirma Aalborg og Nordjylland til din virksomhed

Professionalisme og pletfri rengøring ligger os meget på sinde. Vi går seriøst ind til hver en opgave og udfører dem altid godt og effektivt. Som virksomhed kan du også drage fordel af os. Der er nemlig mange fordele ved at lade os om jeres rengøring.

 Hos Nordic Cleaning sørger vi for en solid rengøring af alle flader. Det frigiver både tid og overskud til dig som leder samt dine medarbejdere. Således kan i fokusere på det i er bedst til. Så vil vi til gengæld gøre hvad vi er bedst til.

Vi tilbyder ikke kun almindelig rengøring. Vi kan nemlig også hjælpe jer med rengøring af bygninger i flere etager. Vi står også gerne for rydning af sne ved jeres kontor.

Desuden kan vi fjerne skimmelsvamp og asbest. Driver du en rideskole kan vi også stå for nedvask af stald og det meste anden rengøring Aalborg og omegn.

Kontakt os i dag for et tilbud. Du kan kontakte os på telefon 98 86 10 20 eller på mail: nordiccleaning@outlook.dk. Så tager vi en snak om dine behov.

Dit nordjyske rengøringsfirma

Firmaoplysninger

Nordic Cleaning ApS

CVR: 37247391

Karetmagervej 2 9330 Dronninglund 98 86 10 20 nordiccleaning@outlook.dk
0
    0
    Din kurv
    Tøm kurvGå til shop